Lediga tjänster

Med många framgångsrika koncept i ryggen planerar vi nu för fler tjänster på våra restauranger och kaféer i Borås. Just nu rekryterar vi till tjänsterna nedan, men tveka inte att skicka in en spontanansökan om du vill bli en del av Viskan-familjen! Vi är alltid nyfikna på nya talanger – både till befintliga och kommande restauranger. Våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Souschef

Är du flexibel, har en förkärlek till mat och en förmåga att leverera även när trycket är högt? Som souschef för vår nya spännande satsning inom Viskan Group i Borås rådhus är du med och utvecklar restaurangverksamheten tillsammans med ett entusiastiskt team, med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och omfattar dag- och kvällstid både vardagar och helger.

Vi söker dig som är duktig på att leda och inspirera dina medarbetare. Som chefens högra hand ser du till att allt levereras ut så som varje gäst vill ha det. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och utmanas av att vara med och utveckla vårt nya koncept på sydamerikanskt tema. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har erfarenhet av liknande tjänst.

Vi ser fram emot att välkomna dig som en viktig del av vårt nya team inom Viskan Group, varmt välkommen med din ansökan!

SÖK TJÄNSTEN  Köksmästare

  Som köksmästare för vår nya spännande satsning inom Viskan Group i Borås rådhus är du den centrala personen i att forma och lansera en helt ny verksamhet inom vår organisation. Ditt ansvar sträcker sig från att utveckla och förvalta ett nytt koncept på sydamerikanskt tema till att skapa en övergripande upplevelse för våra gäster. I din roll leder du kökspersonalen, planerar och fördelar arbetsuppgifter, bemannar och schemalägger personal, samt tar ansvar för rekrytering och introduktion. Du kommer också att ha insyn i alla aspekter av verksamheten, samt ansvara för inköp och personalkostnader.

  Vi söker dig som delar vår passion för gastronomi och är redo att arbeta mot tydliga mål för att etablera vår nya verksamhet inom Viskan Group som det självklara valet för boråsare som söker en exceptionell matupplevelse kombinerat med trevligt umgänge. Din kreativitet och ditt engagemang är avgörande egenskaper. Att trivas i team och vara en tydlig, närvarande och empatisk ledare är viktigt. Du kommer att inspirera och entusiasmera ditt team, samtidigt som du organiserar arbetet effektivt med hänsyn till ekonomiska målsättningar.

  Vi ser fram emot att välkomna dig som en nyckelperson i lanseringen av vår nya kulinariska satsning inom Viskan Group!

  SÖK TJÄNSTEN   à la carte kock

   Är du flexibel, trivs i högt tempo och har inställningen att endast det bästa är gott nog? Som à la carte kock för vår nya spännande satsning inom Viskan Group i Borås rådhus är du en nyckelfigur i att driva vår nya restaurangverksamhet framåt, och samtidigt ingå i ett entusiastiskt team med fokus på både matlagning och service. Du spelar en avgörande roll för att stärka vår position som det självklara valet för boråsare som söker god mat och trevligt umgänge.

   Vi letar efter dig som brinner för gastronomi och ser en utmaning i att skapa en unik upplevelse för varje gäst. Med hög energi och stark drivkraft är du redo att utmana och utveckla dig själv. Din utåtriktade, positiva och noggranna inställning gör att du finner inspiration i att vara med och utveckla vårt nya koncept med fokus på ett sydamerikanskt tema. Ditt engagemang kombinerat med kockutbildning och flera års erfarenhet inom liknande tjänster gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

   Din roll innebär att du ansvarar för att förbereda och tillaga mat enligt våra höga standarder där din kreativitet, självgående inställning och förmåga att leverera enastående matupplevelser är viktiga. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.

   Om du är redo för en ny utmaning, och vill vara en del av ett växande gastronomiskt äventyr inom Viskan Group, ser vi fram emot din ansökan!

   SÖK TJÄNSTEN    Lunchkock

    Vi söker en passionerad kock till vår nya spännande satsning inom Viskan Group i Borås rådhus. Du brinner för gastronomi och trivs med utmaningar, samt vill vara med och driva vårt nya koncept med sydamerikanskt tema. Vår vision är att varje gäst ska få en unik och minnesvärd upplevelse hos oss. Om du har hög energi, stark drivkraft att utmana och utveckla dig själv, samt är utåtriktad, positiv och noggrann, då kan du vara vår nästa stjärna. Vi söker någon med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänster, men framför allt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

    Som lunchkock i vår nya och spännande verksamhet får du möjligheten att vara med och skapa och utveckla nya koncept på sydamerikanskt tema. Vi uppmuntrar kreativitet och ser gärna att du tar initiativ till att introducera innovativa rätter på menyn. Att ha ett starkt gästfokus är avgörande för oss – vi vill överträffa förväntningar och skapa en varm och välkomnande atmosfär för alla våra besökare.

    Om du är redo för en ny utmaning, och vill vara en del av ett växande gastronomiskt äventyr inom Viskan Group, ser vi fram emot din ansökan!

    SÖK TJÄNSTEN     Bartender

     Gör du stans bästa drinkar och beskriver dig själv som ölentusiast? Är du driven och vill utvecklas inom branschen? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Just nu söker vi en bartender för vår nya spännande satsning inom Viskan Group i Borås rådhus med sydamerikanskt tema. Tillsammans med vårt fantastiska team vill du bidra med service utöver det vanliga genom att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

     Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du är stresstålig och kan ta initiativ för att lösa utmaningar som kan uppstå. Dessutom är du en fena på att läsa av gästers olika behov.

     För att trivas i rollen gillar du att jobba kvällar och helger. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har en bartenderutbildning, alternativt arbetserfarenhet inom branschen.

     Vi ser fram emot att välkomna dig som en viktig del av vårt nya team inom Viskan Group, varmt välkommen med din ansökan!

     SÖK TJÄNSTEN      BAGARE

      Älskar du att baka, skapa och kreera? Är vackra bakverk dina stora passioner i livet? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

      Just nu söker vi en bagare till Balthazar som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Vi söker dig som gillar att följa trender och som brinner för gastronomi och som ser en självklarhet i att god mat ska vara en upplevelse både för gommen och ögat. Är du även en mästare på surdegsbröd är det högt prioriterat. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Kanske är du bagare eller konditor i grunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

      Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, gedigen erfarenhet från bageri samt minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina kunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

      Välkommen med din ansökan!

      SÖK TJÄNSTEN       BAGARE

       Älskar du att baka, skapa och kreera? Är vackra bakverk dina stora passioner i livet? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

       Just nu söker vi en bagare som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Vi söker dig som gillar att följa trender och som brinner för gastronomi och som ser en självklarhet i att god mat ska vara en upplevelse både för gommen och ögat. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Kanske är du bagare eller konditor i grunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

       Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, gedigen erfarenhet från bageri samt minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina kunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Välkommen med din ansökan!

       SÖK TJÄNSTEN        Bartender

        Gör du stans bästa drinkar? Är du driven och vill utvecklas inom branschen? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

        Just nu söker vi en bartender som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga genom att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

        Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du är stresstålig och kan ta initiativ för att lösa utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Dessutom är du en fena på att läsa av gästers olika behov. För att trivas i rollen gillar du att jobba kvällar och helger. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

        Vi ser att du har en utbildning till bartender alternativt arbetserfarenhet inom branschen.Välkommen med din ansökan!

        SÖK TJÄNSTEN         Servitris

         Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu en servitris som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

         Vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck och ser en utmaning i att alltid sätta gästen i fokus. Du är van att hantera en fullsatt restaurang, kan leverera på en hög nivå i alla situationer – och självklart är du en glad och positiv person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

         Vi ser att du har erfarenhet från en liknande tjänst. Välkommen med din ansökan!

         SÖK TJÄNSTEN