Lediga tjänster

Med många framgångsrika koncept i ryggen planerar vi nu för fler tjänster på våra restauranger och kaféer i Borås. Just nu rekryterar vi till tjänsterna nedan, men tveka inte att skicka in en spontanansökan om du vill bli en del av Viskan-familjen! Vi är alltid nyfikna på nya talanger – både till befintliga och kommande restauranger. Våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Kock till Viskan Vinbar

Är du flexibel, gillar högt tempo och har inställningen att bara det bästa är gott nog? Just nu letar vi efter en kock till Viskan Vinbar med erfarenhet och kunskap av restaurangkök. Rollen innefattar att du är med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team – med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och arbetstiden varierar.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot att välkomna dig in i vår Viskan-familj!

SÖK TJÄNSTEN  BAGARE

  Älskar du att baka, skapa och kreera? Är vackra bakverk dina stora passioner i livet? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

  Just nu söker vi en bagare till Balthazar som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Vi söker dig som gillar att följa trender och som brinner för gastronomi och som ser en självklarhet i att god mat ska vara en upplevelse både för gommen och ögat. Är du även en mästare på surdegsbröd är det högt prioriterat. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Kanske är du bagare eller konditor i grunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, gedigen erfarenhet från bageri samt minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina kunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

  Välkommen med din ansökan!

  SÖK TJÄNSTEN   Pizzabagare

   Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu en pizzabagaresom tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är kvällar och helger.

   Vi söker dig som brinner för matupplevelser och som vill utvecklas tillsammans med oss. Du gillar ordning och reda, har ett öga för detaljer och ett stort intresse för bra mat och råvaror. Du är självgående, ansvarsfull, flexibel och smaksäker. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot att välkomna dig in i vår Viskan Vinbar-familj!

   SÖK TJÄNSTEN    Arbetsledare

    Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu en arbetsledare på Balthazar som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

    Som arbetsledare ansvarar du för att det dagliga arbetet fungerar samt att satta rutiner efterföljs. Arbetsledaren har till ansvar att planera dagens arbete så att allt blir genomfört såsom till exempel att fylla på bak- och delikyl i den ordning som är förbestämd. Du har även till uppgift att styra upp arbetet och de personer som är på plats, se till att medarbetare alltid har något att göra även när det är lugnt, skicka hem och ringa in personal om det skulle behövas samt att placera ut medarbetarna på plock, kassa osv. Arbetsledarna ansvarar också över att bokningar skrivs och läggs ut. Du ansvarar för kassan under ditt skift, samt att de rutiner som finns för kassahantering efterföljs, och du behöver vara insatt i beställningar som ska göras. Arbetsledarna ska såklart alltid föregå med ett gott exempel!

    Vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck och ser en utmaning i att alltid sätta gästen i fokus. Du är van att hantera en fullsatt restaurang, kan leverera på en hög nivå i alla situationer – och självklart är du en glad och positiv person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

    Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst, vana att jobba vid kassa och helst utbildning inom restaurang och service. Välkommen med din ansökan!

     

    SÖK TJÄNSTEN     Souschef

     Är du flexibel, har en stor kärlek till mat och en förmåga att leverera även när trycket är högt? Som souschef på Balthazar är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och omfattar dag- och kvällstid både vardagar och helger.

     Vi söker dig som är duktig på att leda och inspirera dina medarbetare. Som chefens högra hand ser du till att allt levereras ut som varje gäst vill ha det. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och utmanas av att vara med och skapa nya koncept. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har erfarenhet av liknande tjänst.

     SÖK TJÄNSTEN      BAGARE

      Älskar du att baka, skapa och kreera? Är vackra bakverk dina stora passioner i livet? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

      Just nu söker vi en bagare som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Vi söker dig som gillar att följa trender och som brinner för gastronomi och som ser en självklarhet i att god mat ska vara en upplevelse både för gommen och ögat. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Kanske är du bagare eller konditor i grunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

      Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, gedigen erfarenhet från bageri samt minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina kunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Välkommen med din ansökan!

      SÖK TJÄNSTEN       KÖKSMÄSTARE

       Som köksmästare på Viskans mat & dryck ansvarar du för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du har det övergripande ansvaret för kökspersonalen vilket innebär att du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ansvarig för inköp och personalkostnader. Du har även ansvar för bageriet, vill leverera utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

       Vi söker dig som brinner för gastronomi och gillar att jobba mot mål och förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta gott och umgås. Du är kreativ, engagerad och prestigelös. Du gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk. Du tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Du är duktig på att organisera och är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

       SÖK TJÄNSTEN        KALLSKÄNKA

        Är du ambitiös, kreativ, prestigelös och har du en passion för service? Som kallskänka på Viskans mat & dryck är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Att planera, förbereda och organisera liksom att planera menyer och inköp är en stor del i denna tjänst.

        Vi söker dig som brinner för mat- och måltidsupplevelser och som vill utvecklas tillsammans med oss. Du gillar ordning och reda, är noggrann och har stort intresse för bra mat och råvaror. Du är självgående, ansvarsfull, flexibel och smaksäker. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

        SÖK TJÄNSTEN         Enhetschef - Boulebaren

         Som enhetschef ansvarar du för att förvalta och utveckla vårt unika koncept samtidigt som du inspirerar och engagerar vår personal till att bli ett vinnande team! Du planerar och fördelar det dagliga arbetet, hanterar alla typer av bokningar i restaurangen och boulebaren, agerar som kontaktperson i våra sociala kanaler samtidigt som du ansvarar för bemanningen. Du planerar och håller i ”happenings” med Dj och som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör. Självklart utvecklar du (om du inte redan gjort det) ett brinnande intresse för den ädla konst som ryms inom boule och shuffleboard.

         Vi söker dig som är serviceinriktad och redo att utveckla Borås bästa häng för nybörjare, elitspelare och ”just for fun”-gamers. Vi ser att du har ett brinnande intresse för människor, möten, mat och dryck. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du motiverar och entusiasmerar andra att göra sitt allra bästa. Besitter du ännu inte alla kunskaper? Lugn! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vem vet, kanske är det just dig vi söker?

         SÖK TJÄNSTEN          Kock

          Är du flexibel, gillar högt tempo och har inställningen att bara det bästa är gott nog? Just nu letar vi efter en kock med erfarenhet och kunskap av restaurangkök. Rollen innefattar att du är med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team – med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och arbetstiden varierar.

          Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

          SÖK TJÄNSTEN           Bartender

           Gör du stans bästa drinkar? Är du driven och vill utvecklas inom branschen? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

           Just nu söker vi en bartender som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga genom att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

           Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du är stresstålig och kan ta initiativ för att lösa utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Dessutom är du en fena på att läsa av gästers olika behov. För att trivas i rollen gillar du att jobba kvällar och helger. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

           Vi ser att du har en utbildning till bartender alternativt arbetserfarenhet inom branschen.Välkommen med din ansökan!

           SÖK TJÄNSTEN            Cafébiträde

            Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu flera cafébiträden som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

            Vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck och ser en utmaning i att alltid sätta gästen i fokus. Du är van att hantera en fullsatt restaurang, kan leverera på en hög nivå i alla situationer – och självklart är du en glad och positiv person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

            Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst, vana att jobba vid kassa och helst utbildning inom restaurang och service.Välkommen med din ansökan!

            SÖK TJÄNSTEN             Servitris

             Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu en servitris som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

             Vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck och ser en utmaning i att alltid sätta gästen i fokus. Du är van att hantera en fullsatt restaurang, kan leverera på en hög nivå i alla situationer – och självklart är du en glad och positiv person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

             Vi ser att du har erfarenhet från en liknande tjänst. Välkommen med din ansökan!

             SÖK TJÄNSTEN