Om oss

Viskan Group består av 90 eldsjälar som arbetar för att ge människors vardag en välförtjänt guldkant. Koncernen ägs av bröderna Ramezankhani och har sitt säte i Borås.

Viskan Group grundades av bröderna Ramezankhani och har sitt ursprung och sin huvudsakliga verksamhet i restaurangbranschen. Längs vägen har koncernen även investerat i andra bolag och äger idag aktier inom bland annat IT- och byggbranschen.

Koncernen omsatte år 2019 cirka 57 miljoner kronor och har runt 60 anställda. Vi har vunnit utmärkelser som DI Gasellföretag, och flera av våra verksamheter har omnämnts i White Guide.

För oss är den lokala förankringen och samarbetet med andra näringsidkare och stadens representanter viktiga. För att kunna driva sunda affärsverksamheter och attrahera både nöjda gäster och stolta medarbetare krävs det att man jobbar tillsammans.

Café Viskan är med sina två caféer i Borås goda exempel på vad vi menar. De är populära bland våra gäster och har blivit självklara mötesplatser i staden. Tillsammans med vår restaurang Balthazar erbjuder vi Boråsarna stora valmöjligheter att både äta och umgås.

År 2014 tog Café Viskan fram ett eget kaffe som uppfyller kraven för Fairtrade, KRAV-märket och Direkt Handel, vilket betyder att kaffebönorna köps direkt från kooperativ i ursprungsländerna. Kaffet säljs på de två caféerna samt hos delikatessbutiken Cassise.